WeatherBug

WeatherBug 1.1.0.9

Het weer lijkt ineens een stuk beter

VOOR

  • Het weer overal ter wereld
  • Uitgebreide informatie

TEGEN

  • Erg veel waarschuwingen

Excellent
9

Weatherbug is een applicatie die je op de hoogte houdt van het weer. Het geeft je de actuele weerssituatie, maar ook een vooruitzicht. Niet alleen van jouw regio, maar wereldwijd.

Door het invoeren van je huidige locatie krijg je via Weatherbug uitgebreide informatie. Het laat satellietbeelden zien en vertelt je uitgebreid wat de vooruitzichten zijn voor de komende week. Bovendien staat bovenin de werkbalk ook de huidige temperatuur. Vanwege het uitgebreide netwerk van weerstations waar het programma gebruik van maakt, levert het zeer nauwkeurige waarnemingen.

Naast het actuele weer en de voorspellingen, heeft Weatherbug ook een alarmsysteem. Zo zijn er 23 verschillende waarschuwingen, van zware onweersbui tot stortvloed. Neem je niet graag risico's, dan laat je deze waarschuwingen rustig aanstaan. Maar zit je in een rampgebied en vind je het telkens terugkerende geluidje storend, dan zet je de waarschuwingen heel simpel uit.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het weer waar dan ook ter wereld, dan is Weatherbug een goede applicatie voor jou. Het geeft je veel nuttige informatie en is simpel in te stellen. Heeft de weerman van tv het nou echt altijd fout? Via Weatherbug weet je het voortaan zeker.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Mac

Meer
WeatherBug

Download

WeatherBug 1.1.0.9

Beoordelingen about WeatherBug